Online para kazanma yöntemleri

Merhaba arkadaşlar,

Sizlere bir kaç yöntemden bahsedeceğim. İlk başlarda kendim para kazanıncaya kadar bunun gerçek olmadığını düşünmüştüm. Daha sonra gerçekleri gördüm. İnternet üzerinden yurt dışında iş ararken karşılaştığım ilk sitelerden birisiydi Elance(geçtiğimiz yıllarda adı Upwork olarak değişmiştir). Bana para kazandıran ilk site.

Freelancer olarak çalışabileceğiniz elance. Üyelik tamamen ücretsizdir. Sizin becerileriniz doğrultusunda saatlik en az 8-10$ hatta eğer macro yazma, wordprees, logo design, çeviri(ingilizce, almanca vs) gibi konularda bilgi sahibiyseniz yüksek miktarlarda para kazanamanız için hiç bir engel yok. Ben basit excel tabloları hazırlayarak (veriler hazırdı) 3 saatlik çalışma sonunda bana 45$ kazandırmıştı.

İnternet üzerindeki PTC sitelerini bilmeyen yoktur. Bence bunların en iyisi Clixsense'tir. Kazançları az olmasına rağmen eğer çevrenizden kendinize yeni üyeler bulursanız, onların reklamlara tıklamalarıyla sizlerde kazanabilirsiniz. Lütfen bunu network marketing ile karıştırmayınız. Üyelik tamamen ücretsizdir. clixsense ile para kazanmanın diğer yolları ise verilen task işlerini tamamlamak, ücretli anketlere katılmak,  verilen offer-ları(uygulama indirmek, bazı sitelere üye olmak gibi basit işlemler) tamamlamak, ayrıca clixgrid denilen oyunda paranın saklı olduğu puzzle parçasını bulmaya çalışmak( samanlıkta iğne aramak gibi bir şey ama şans eseri bazen bulabiliyorsunuz :) ).
Referans bulmak için facebook sayfası kurabilir, bloglarda referans linkinizi paylaşarak büyük kitlelere hitap ettikten sonra mutlaka sizlere geri dönüş yapılacaktır.

Online anketlere katılarak para kazanabilirsiniz.

En fazla anket gönderen güvenilir siteler:

-Globaltestmarket
-MySurvey

Haftada size bir kaç anket gönderilir verdiğiniz feedbackler karsında size gönderilen anket sayısında artmalar olduğunu gözlemleyeceksiniz.

Akıllı telefon, Ipad, tablet gibi elektronik eşyaları kullanarak da para kazanabilirsiniz.

Başlıca programlar:

WHAFF:

Whaff uygulamayı yükledikten kayıt olurken sizden davet eden kişinin kodunu isteyecektir. AR21858 kodu yazdıktan sonra hesabınıza hemen $0.50 yansıdığını göreceksiniz. Daha sonra uygulama indirerek günlük 3$ civarı para kazanabilirsiniz.

RingPara:

Uygulama telefonunuz çalarken reklam oynatan bir programdır. Günde en az 2 reklam oynamaktaadır. Arandıkça para kazanabileceğiniz bir uygulama.

Surveys:

Apple amerika mağazasında olan bir uygulama, göderdikleri anket bakımından daha iyi bir anket uygulaması görmedim daha. hafta en az 5 anket gönderen uygulama.



online para kazan
online para kazan






Herkese bol kazançlar :)
Online para kazanma yöntemleri Online para kazanma yöntemleri Reviewed by Admin on 08:35 Rating: 5
Blogger tarafından desteklenmektedir.